Em stockholm duo massage stockholm

Em stockholm duo massage stockholm Välkommen till Söders SPA! Vi finns på Gå in under behandlingar för att få utförlig information och priser för varje inriktning. Hjärtligt 25 STOCKHOLM. Elements Spas duobehandlingar för 2 personer. Varsin behandling i samma behandlingrum. Finns för massage, ansiktsbehandling och bodywrap. Välkommen in till DagSpa Västermalm. Njut av avkopplande massage, bodyscrub, ansiktsbehandlingar och vaxning mm på Kungsholmen i Stockholm. Clarion Hotel® Sign Stockholm, Sverige Välkommen till Selma City Spa, här kan ni njuta av vår rooftop pool, bastu, relax Kolla in vår behandlingsmeny här.

Stockholms bästa dagspa – Thatsup

Side by side, you will receive a relaxing 50 minute massage. Perfect for those who want a romantic hour together. After the treatment you can relax in our Jacuzzi. Välkommen in till DagSpa Västermalm.

Njut av avkopplande massage, bodyscrub, ansiktsbehandlingar och vaxning mm på Kungsholmen i Stockholm. Bland Stockholms takåsar finner du uppvärmd takpool, solterrass, bastu, relaxavdelning och fantastiska behandlingar från topp till tå.

Ni finner oss på våning 8  Saknas: em.

Stockholms bästa dagspa

Em stockholm duo massage stockholm Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Haga - en upplevelse för både kropp och själ.

Behandlingarna inkluderar allt från fotvård till vaxning och utförs bland annat av hudterapeut, massör och yogainstruktör. Här finns en mängd olika kropps- och ansiktsbehandlingar men också en privat relaxhörna med bubbelpool. Gäller för entré till gym- relax- bastu- och badavdelning under förmiddagarna mellanmåndag-torsdag. Välj mellan på 3, 6 och 12 dagar. Det avskärmade läget i stadens mest pulserande kvarter möjliggör skön avkoppling, eller hård träning om man väljer det, i en klassisk, glamorös tappning.

Sittningen varar i min och sker under total tystnad.

Clarion Hotel® Sign Stockholm, Sverige Välkommen till Selma City Spa, här kan ni njuta av vår rooftop pool, bastu, relax Kolla in vår behandlingsmeny här.

Duo-kur ansikte - 50 min inklusive Spa-dag. Dela en avkopplande spa-upplevelse med någon du tycker om, där ni växelvis får ett kurbad 46 Stockholm. 40 Stockholm Kungsholmen Duobehandling (2 personer samtidigt) så är vi i samma behandlingsrum. Den ena personen börjar med fotbad och den andra får en rygg och nackmassage samt en ansiktsrengöring och påläggning av mask. För att göra Bokadirekt bättre använder vi cookies för att för att samla in.

Välkommen in till DagSpa Västermalm. Njut av avkopplande massage, bodyscrub, ansiktsbehandlingar och vaxning mm på Kungsholmen i Stockholm.

Välkommen till Söders SPA! Vi finns på Gå in under behandlingar för att få utförlig information och priser för varje inriktning.

Hjärtligt 25 STOCKHOLM. 40 Stockholm Kungsholmen Duobehandling (2 personer samtidigt) så är vi i samma behandlingsrum. Den ena personen börjar med fotbad och den andra får en rygg och nackmassage samt en ansiktsrengöring och påläggning av mask. För att göra Bokadirekt bättre använder vi cookies för att för att samla in.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail